Tanssileirit

Tanssileirit on suunnattu 5-12-vuotiaille tanssista innostuneille lapsille. Leirit sopivat hyvin myös ensikertalaisille, eli aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Ilmoittaudu leirille tästä

Razzmatazz-tanssileirit kesä 2020

Elokuun leiri: 3.-7.8.2020

5-12v. avoin taso

Razzmatazzin vauhdikkailla kesäleireillä tutustutaan monipuolisesti eri tanssilajeihin. Tanssituntien lisäksi ohjelmaan kuuluu muuta tanssillista tekemistä, akrobatiaa, ulkoilua, leikkejä, askartelua ja hauskanpitoa yhdessä uusien tanssikavereiden kanssa. Leiri päättyy loppushow’hun perjantaina klo 15.30, jolloin esitämme vanhemmille leirillä harjoitellut koreografiat. Leirien ohjaajina toimivat Razzmatazzin ihanat tanssinohjaajat.

Leirit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzilla (Aleksis Kiven katu 18 B). Leirit ovat päiväleirejä, ei majoitusta. Kaikille leiriläisille tarjoillaan päivän aikana lämmin ateria ja kokopäiväisille lisäksi välipala. Ruokailut kuuluvat leirin hintaan.

Leireillä yhteistä ohjattua toimintaa on päivittäin klo 9-15. Leiriläisen voi tuoda studiolle klo 8.00 alkaen ja hakea klo 16.30 mennessä. Leirin voi valita myös puolipäiväisenä eli klo 10-14.

Hinnat

Kokopäiväleirin hinta: 165 €
Puolipäiväleirin hinta: 110€
Sisarale kokopäiväleiristä -45€

Lisätiedot: tanssileiri@razzmatazz.fi

Tervetuloa leireilemään!

Jaa Facebookissa