Usein kysytyt kysymykset

Yksityistunnit

Kyllä, Razzmatazzilla saa myös eri lajeista yksityistunteja, viestiä voi laittaa suoraan ohjaajalle tai info@razzmatazz.fi. Yksityistunteja pidetään kertatunteina sekä useamman kerran paketteina.

Maksaminen

Kyllä, meillä käy Smartum, Tyky, Epassi ja Edenred. Etusetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä ei voi maksaa perheenjäsenien tanssimaksuja. Taaperotanssi- ja vanhempi & lapsi -ryhmien kausimaksusta voi maksaa etusetelillä puolet, mikäli vanhempi osallistuu itse tunnille lapsen kanssa.

Opiskelija-alennuksen saat vain näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia vastaanotossa kauden alussa.

Poissaolot

Razzmatazzilla saa korvata poissaoloja saman kauden aikana. Poissaoloja voi korvata millä tahansa vastaavalla tunnilla jonka kesto on sama kuin oman tunnin. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa vastaanottoon erikseen, eikä korvauskerroille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Poissaoloja voi myös korvata ennakkoon. Tullessasi korvaamaan poissaoloja, ilmoita vastaanotossa miltä tunnilla korvaat poissaolon. Vastaanotosta kannattaa kysyä suosituksia siitä mille tunnille on hyvä mennä korvaamaan. Kauden päätteeksi sekä syksyllä että keväällä järjestämme vielä erikseen tunteja, joilla saa korvata poissaoloja.

Poissaolot voi korvata saman kauden aikana vastaavalla tanssitunnilla (kysy ohjaajalta lisätietoja tarvittaessa). Lisäksi järjestämme aina kauden päätteeksi drop in -tunteja, jonne saa tulla korvaamaan poissaoloja.

Ilmoittautuminen

Kyllä, kokeilutunnille on hyvä ilmoittautua. Kokeilukerralle ilmoittaudutaan osoitteeseen ilmoittautuminen@razzmatazz.fi

Ei tarvitse, syksyn tanssijoilla on paikka myös kevään ryhmissä. Mikäli haluat lopettaa tunnilla, tästä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai vastaanotossa. Syyskaudelle tulee aina kaikkien oppilaiden ilmoittautua uudestaan.

Kokeilukerran voi periaatteessa käyttää missä kohtaa kautta tahansa, mutta suosittelemme tulemaan kahden ensimmäisen viikon aikana, sillä tunneilla edetään viikottain.

Jos olet saanut paikan kokeilukerralle, sinulle on varattuna paikka tunnille mikäli haluat jatkaa. Kokeilukerran jälkeen tanssijan tulee tehdä ilmoittautuminen nettisivuilta löytyvällä ilmoittaumislomakkeella.

Burleskitunneilla edetään tasottain, eli riippumatta aikaisemmasta tanssitaustasta, tulee aloittaa aina alkeisryhmästä.

Jaa Facebookissa