Uuden oppilaan opas

Tervetuloa Tanssistudio Razzmatazzin tunneille! Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa tanssiharrastuksen aloittamiseen.

kolme tanssijaa graffitiseinää vasten

Kevät- ja syyskauden alussa voit tulla kokeilemaan tanssituntia ilmaiseksi. Suosittelemme ilmoittautumaan kokeilutunnille ennakkoon sähköpostilla ilmoittautuminen@razzmatazz.fi.

Ilmoittautumalla varmistat, että mahdut mukaan tunnille myös loppukauden aikana, mikäli päätät jatkaa tunnilla. Jos et halua jatkaa tunnilla käyntiä kokeilukerran jälkeen, voit perua ilmoittautumisen vastaanotossa tai ottamalla yhteyttä toimistoon sähköpostitse.

Ensikertalaisille suosittelemme avoimia- ja alkeistunteja. Mikäli oppilaalla on aikaisempaa tanssitaustaa, kannattaa kokeilla avoimia ja jatkotason tunteja. Kysy rohkeasti lisää lajeista ja tuntien tasoista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi Hobiverissa varaat paikan tunnilta koko kaudeksi 2020-2021. Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen ennen kevätkauden alkua.

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jonossa oleville oppilaille lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, kun tunnilta vapautuu paikka. Vapautuneen paikan vastaanottaminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä.

Studiollamme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnä olevaksi aina ennen tuntia. Vastaanotto avataan 15 min ennen päivän ensimmäistä tuntia ja suljetaan viimeisen tunnin alettua. Muissa toimipisteissämme ilmoittaudutaan tunnin aluksi suoraan ohjaajalle.

Oppilaiden ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista. Kausimaksun maksaneet oppilaat voivat korvata poissaolot toisella tanssitunnilla saman kauden aikana, myös ennakkoon.

Varusteet

Tanssitunnille tarvitset mukavat liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Street-, house-, commercial- ja twerk-tunneilla on hyvä olla kengät, muilla tunneilla pärjää sukilla tai paljain jaloin.

Jaa Facebookissa