Uuden oppilaan opas

Tervetuloa Tanssistudio Razzmatazzin tunneille! Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa tanssiharrastuksen aloittamiseen.

kolme tanssijaa graffitiseinää vasten

Kevät- ja syyskauden alussa voit tulla kokeilemaan tanssituntia ilmaiseksi. Ilmoittaudu mukaan kokeilutunnille ennakkoon sähköpostilla ilmoittautuminen@razzmatazz.fi.

Kokeilutunnille ilmoittautuminen ei kuitenkaan takaa varmaa paikkaa kyseisellä tunnilla, vaan paikat jaetaan ensisijaisesti koko kaudelle ilmoittautuneille ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä kokeilijoille. Eli jos tunti tulee täyteen sitovia ilmoittautumisia ennen kauden alkua, silloin ei mahdu mukaan edes kokeilutunnille. Se, mahdutko mukaan kokeilutunnille, varmistetaan ennen ensimmäistä viikkotuntia.

Jos et halua jatkaa tunnilla käyntiä kokeilukerran jälkeen, voit perua ilmoittautumisen vastaanotossa tai ottamalla yhteyttä toimistoon sähköpostitse.

Ensikertalaisille suosittelemme avoimia- ja alkeistunteja. Mikäli oppilaalla on aikaisempaa tanssitaustaa, kannattaa kokeilla avoimia ja jatkotason tunteja. Kaikki tuntimme ja lajit näet Tuntikuvaukset-sivulta. Voit myös kysyä meiltä lisää lajeista ja tuntien tasoista sähköpostitse info@razzmatazz.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tunneille tehdään Hobiverissa, jolloin varaat paikan tunnilta koko kaudeksi 2023-2024. Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen ennen kevätkauden alkua sähköpostitse.

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon (ilmoittautumalla normaalisti Hobiverin kautta). Jonossa oleville oppilaille lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, kun tunnilta vapautuu paikka. Vapautuneen paikan vastaanottaminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä.

Studiollamme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnä olevaksi aina ennen tuntia. Vastaanotto avataan 15 min ennen päivän ensimmäistä tuntia ja suljetaan viimeisen tunnin alettua. Muissa toimipisteissämme ilmoittaudutaan tunnin aluksi suoraan ohjaajalle.

Oppilaiden ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista. Kausimaksun maksaneet oppilaat voivat korvata poissaolot toisella tanssitunnilla saman kauden aikana, myös ennakkoon.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja muista käytännöistä näet Ilmoittautuminen-sivulta.

Varusteet

Tanssitunnille tarvitset mukavat liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. hip hop-, house-, commercial- ja twerk-tunneilla on hyvä olla kengät, muilla tunneilla pärjää sukilla tai paljain jaloin.

Nähdään tunneilla!

Jaa Facebookissa