Tuntikuvaukset

Taapero- ja naperotanssi sekä pikkuminien tunnit ovat täynnä tanssia, temppuilua ja iloista meininkiä. Tunneilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin ja kehitetään lapsen motoriikkaa, rytmiikkaa ja tasapainoa sekä oman kehon hallintaa. Taapero ja Vanhempi & lapsi -tunnilla lapsi tanssii yhdessä vanhemman kanssa.

Lasten lukkarista voi valita dance, show, street tai nykytanssitunnin. Lapset tanssivat yhden tai useamman kerran viikossa menevän musiikin tahtiin. Tunneilla harjoitellaan tanssilajien tekniikkaa ja tanssin lomassa tehdään temppuja, hyppyjä ja harjoitellaan ennen kaikkea esiintymistä.

Nuorille (12-16v) lukkarissa on tarjolla mm. hip hop, show, commercial ja nykytanssia. Tunneilla tehdään tanssilajien tekniikkaa, koreografioita ja harjoitellaan esiintymistä. Alkeistunti sopii ensikertalaisilla tai vasta vähän tanssineille ja jatkoryhmä jo pidempään tanssineille. Nuoret voivat myös osallistua avoimen tason tunneille.

Aikuisille (yli 16v, 31plus) löytyy laaja valikoima eri lajien tunteja. Aikuisten tunneilta löytyy sekä avoimen tason tunteja, että alkeet, alkeisjatko ja jatkotason tunnit. Kaikilla aikuisten tunneilla lämmitellään hyvin, tehdään tekniikkaharjoituksia keskilattialla ja salin poikki, sekä opetellaan koreografiaa ja venytellään.

viisi tanssijaa ryhmässä

Tutustu yllä eri lajeihin ja löydä oma tanssityylisi!

Jaa Facebookissa